Matematik

Dividere?

18. april 2014 af LineSand (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej. Hvad skal man gøre hvis man skal dividere et tal som fx. 17,95:6 ? Altså hvordan dividerer man decimaltal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2014 af 123434 (Slettet)

17,95:6

17/6=2+5 i rest

59/6=9+5 i rest

55/6=9+1 i rest

2,99


Skriv et svar til: Dividere?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.