Matematik

generalt at finde vinkeler i sinus

25. april 2014 af håbløse (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvis jeg har en trekant hvor side a og b kendes og den ene vinkel er B=27,93 

hvordan findes de resterende vinkel så ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Man finder vinkel A ved at benytte sinusrelationerne. Hvis a > b , kan der være to forskellige løsninger. For hver løsning findes den sidste vinkel C så ved at benytte vinkelsummen.


Svar #2
25. april 2014 af håbløse (Slettet)

hvad hedder formelen for disse ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Mener du sinusrelationerne? De findes helt sikkert i din bog:

        \frac{\sin A}{a}=\frac{\sin B}{b}=\frac{\sin C}{c}


Skriv et svar til: generalt at finde vinkeler i sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.