Matematik

Vektorer, Matematik A

26. april 2014 af rosake27 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er der nogle, der kan anbefale mig en god bog til matematik på A niveau? Lige nu sidder jeg med dette problem uden at kunne finde ud af det. På forhånd tak

Beregn arealet af den trekant, der udspændes af

Vektorerne a =( 1,2,3) og b = (-1,1,3)

Punkterne A (1,1,2), B (-1,2,3) og C (3,-1,2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2014 af mathon

Arealet er
                             A=\frac{1}{2}\cdot \left | \vec{a}\times \vec{b} \right |


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2014 af mathon

Arealet er
                             A=\frac{1}{2}\cdot \left | \overrightarrow{AB}\times \overrightarrow{AC} \right |


Skriv et svar til: Vektorer, Matematik A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.