Matematik

differentiering af f(x)=2ln(x)+5x^3

27. april 2014 af szusee - Niveau: A-niveau

Hej hvordan differentierer man denne her f(x)=2ln(x)+5x^3?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2014 af jnl123

Differentier de to led hver for sig og læg sammen. ln(x) giver 1/x differentieret.


Svar #2
27. april 2014 af szusee

Tak


Skriv et svar til: differentiering af f(x)=2ln(x)+5x^3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.