Matematik

hjælp

27. april 2014 af kaanbjerg3 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvor mange procent steg prisen fra 2004 til 2007

prisen i 2004= 181

prisen i 2007= 199


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2014 af SuneChr

100\textup{o/o}\cdot \frac{pris_{nu}-pris_{f\o r}}{pris_{f\o r}}


Svar #2
27. april 2014 af kaanbjerg3 (Slettet)

er det så 9,9%


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2014 af SuneChr

# 2   Med én dec. er det korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. april 2014 af Stats

Du kan vel ikke skrive 100% · (18/181)

Man vil skrive 100 · (18/181) = x%

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. april 2014 af SuneChr

# 4
Man ganger med 100%, som er lig med 1, og forandrer derved ikke brøkens værdi.
Ganger man med 100, gør man brøkens værdi 100 gange større.


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.