Matematik

f (x)=(x+1)⋅e− x .

28. april 2014 af szusee - Niveau: A-niveau

Hej, de her funktioner med e forvirer mig :( hjælp

En funktion f er bestemt ved
f (x)=(x+1)⋅e− x .
a) Bestem monotoniforholdene for f.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Mener du

        f(x) = (x+1)·e-x   ?

Benyt reglen for differentiation af et produkt til af bestemme f '(x) , og løs så ligningen f '(x) = 0 .


Svar #2
28. april 2014 af szusee

er det f´(x)=e-x

?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, det er ikke korrekt. Med

       f(x) = (x+1)·e-x 

har man

      f '(x) = (x+1)'·e-x + (x+1)·(e-x)' = ...


Skriv et svar til: f (x)=(x+1)⋅e− x .

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.