Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

HJÆLP!! beregn den optimale afsætning, salgspris og dækningsbidrag MC(Q)=100+0,025Q

29. april 2014 af FrederikAndersen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Opgaven lyder:

Ved en pris på 900kr. forventes en afsætning på 1500 stk. og en priselasticitet anslåes til at være -3 ved den angivende pris.
MC(Q)=100+0,025Q  

Jeg skal så beregn den optimale afsætning, salgspris og dækningsbidrag.

På forhånd tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2014 af Stats

Hvad er MC(Q) en funktion for?

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
30. april 2014 af FrederikAndersen (Slettet)

Der står følgende:
i forbindelse med prisfastsættelse af et standardur med stålkasse og metalrem samt shaphirglas vurderes følgende forhold på det danske marked.
Ved en pris på 900 kr. forventes en afsætning på 1500 stk. og en priselasticiteten anslåes til at være -3 ved den angivene pris. 
Idet uret er et standardur vurderes omkostningerne til at være marginalt stigende pga. stigende distrubutionsomkostninger til flere forretninger med følgende matematiske udtryk: MC(Q)=100+0,025Q 

beregn den optimale afsætning, salgspris og dækningsbidrag.


Skriv et svar til: HJÆLP!! beregn den optimale afsætning, salgspris og dækningsbidrag MC(Q)=100+0,025Q

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.