Matematik

Kontex 8

01. maj 2014 af Thatgirl1 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hej :)
Jeg har virkelig brug for hjælp, jeg skal have lavet 16 opgaver til imorgen og er kun nået til opgave 7:( og jeg gik i stå på opgave 7 så jeg vil spørge om nogen af jer vil hjælpe med med opgave 7 :) og hvis i har ekstra tid, vil i så også gerne hjælpe mig med opgave 8? :)
Nå men i opgave 7 står der:
Tegn en tabel med x-værdierne 0, 5, 10, 25, 50. Og jeg ved ikke hvad jeg skal skrive der? For er ikke særlig god til matematik:(
Og i opgave 7c står der "Tegn grafen for funktion g(x).
Hvis i har tid vil i ikke lige hjælpe mig? :D

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Beregn funktionsværdien g(x) for hver af de angivne værdier af x.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2014 af c_aastrup

Prøv at vedhæfte opgaven som billede, tror ikke du har hele opgaven med...


Svar #3
01. maj 2014 af Thatgirl1 (Slettet)

Her er hele opgaven :)
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2014 af c_aastrup

Det er jo teksten ovenover der skal læses og forstås for at man kan lave opgaven. 18 km pr liter benzin betyder at to liter giver 2·18 = 36 km, og for x liter benzin fås x·18 = 18x km, derfor fås

g(x)=18x

Resten burde være ligetil herfra, ikke?


Svar #5
01. maj 2014 af Thatgirl1 (Slettet)

Har fundet ud af opgave 7 :), men kan i så hjælpe mig med opgave 8? :)

Svar #6
01. maj 2014 af Thatgirl1 (Slettet)

Og taak for hjælpen! :)

Brugbart svar (0)

Svar #7
01. maj 2014 af c_aastrup

Bilen kan indeholde mellem 0 og 56 liter, det er x-værdierne.

Og så kan du regne ud hvor langt den kan køre på fuld og tom tank, det er y-værdierne.


Skriv et svar til: Kontex 8

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.