Matematik

Hjælp hjælp hjæææælp

01. maj 2014 af Liselotteeee (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hvordan løser jeg denne? V= 333 gange t : a V er vindhastigheden målt i meter pr. Sekund T er tryksforskellen målt i hektopascal A er afstanden målt i kilometer Mellem et andet højtryksområde og et anden lavtryksområde Er vindhastigheden V = 25,9 meter pr. Sekund Og afstanden a = 450 kilometer • hvor stor er tryksforskellen t?

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Lad være med at starte en ny tråd med det samme spørgsmål. Gå tilbage til den oprindelige tråd

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1474359

og fortsæt diskussionen der.


Skriv et svar til: Hjælp hjælp hjæææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.