Matematik

hvordan men finder a og b

03. maj 2014 af NH123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej folkens!

Er der nogen som kan hjælpe med denne opgave?? har lidt svær ved at finde ud af hvad x1, x2 og y1, y2 er, så jeg kan finde a og b 

Tak på frohånd!


Svar #1
03. maj 2014 af NH123 (Slettet)

Dette er opgaven:


Svar #2
03. maj 2014 af NH123 (Slettet)

*man


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2014 af Tottemor (Slettet)

Se vedhæftede.


Svar #4
03. maj 2014 af NH123 (Slettet)

Jeg forsår ikke rigtig hvad du har gjort?

man skal bruge disse formler, da der er tale om Eksponentiel sammenhæng


Svar #5
03. maj 2014 af NH123 (Slettet)

og a:


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. maj 2014 af Tottemor (Slettet)

x1 = 5   y1 = 4,5

x2 = 10  y2 = 6,5


Skriv et svar til: hvordan men finder a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.