Matematik
Bestem det gyldne snit af Y-værdi
04. maj 2014 af
Karmuzen (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Opgaven lyder
1) find et udtryk for x ved hjælp af Y
2) find et udtryk for Y ved hjælp af x
Det er nem nok at bevise
a/b = (a+b)/a og så omskrive til pæn 2.grads. F(x)=x^2-x-1
Men hvordan finder jeg x-værdien når jeg kender min Y-værdi??
1) find et udtryk for x ved hjælp af Y
2) find et udtryk for Y ved hjælp af x
Det er nem nok at bevise
a/b = (a+b)/a og så omskrive til pæn 2.grads. F(x)=x^2-x-1
Men hvordan finder jeg x-værdien når jeg kender min Y-værdi??
Skriv et svar til: Bestem det gyldne snit af Y-værdi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
