Matematik

Bestem en forskrift for f (integralregning)

06. maj 2014 af Keshe (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem en forskrift for funktionen f, når f'' =x^2+x ,f'(1)=5/6 og f(1)=1/2

Jeg tænker selv at integrere f''(x) to gange for at få funktionen f, men eftersom f'(1)=5/6 og f(1)=1/2 også er oplyst, går jeg ud fra at disse også skal bruges, men jeg kan ikke lige se hvordan


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hver gang der integreres, indtroduceres der en integrationskonstant, der så bestemmes ud fra oplysningerne f '(1) = 5/6 og f(1) = 1/2 .


Svar #2
06. maj 2014 af Keshe (Slettet)

Selvfølgelig. Tak skal du have!


Skriv et svar til: Bestem en forskrift for f (integralregning)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.