Matematik

reducer med brøk?

13. maj 2014 af smiley587 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

1/5 · ( 53 - 101 ) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2014 af S14

1/5 * (5- 101
=
1/5 * 125 - 1/5 * 10
=
125/5 - 10/5
=
25 - 2
=
23
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2014 af S14

Eller endnu nemmere:
1/5 * (115)
=
115/5
=
23


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2014 af AskTheAfghan

eller

(1/5)·(53 - 2·5) = (1/5)·5·(52 - 2) = 52 - 2.


Skriv et svar til: reducer med brøk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.