Matematik

hjemmeregning

13. maj 2014 af Pernille321 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Beregn hvor mange ''tænder'' der er i en 85 cm lang lynlås

Lynlåsen i en skoletakse er 85 cm
Der er 124 ''tænder'' i en lynlås pr. 10 cm


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2014 af AskTheAfghan

Hver 10. cm er der 124 tænder i. Du må beregne summen af tænder, hvor længden er 85 cm.

10 cm + 10 cm +  .... + 10  cm  + 5 cm      = 85 cm.

124    +  124    +  .... +  124     +  (124/2) = Antal tænder.


Svar #2
13. maj 2014 af Pernille321 (Slettet)

#1 
Synes det var lidt svært at forstå


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2014 af AskTheAfghan

#2

Hvis du har en taske, hvis længden er 10. cm, er der 124 tænder i. Hvis du har flere tasker, hvis samlede længde er 85 cm. skal du beregne antal tænder til sammen.

Foreksempel, hvis du har en taske med længden 30. cm, er der 3·124 tænder i.


Svar #4
13. maj 2014 af Pernille321 (Slettet)

Svar #3

Men vil du ikke skrive en udregning så jeg hurtig lige kan regne den ud?
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. maj 2014 af AskTheAfghan

#4

Jeg kan ikke give dig det. Du er nødt til at forstå det. Prøv se et billede nedenfor. Genlæs kommentarene.

Unavngivet.png

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (1)

Svar #6
13. maj 2014 af 123434 (Slettet)

85/10*124=1054 tænder

124/10*85=1054 tænder


Skriv et svar til: hjemmeregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.