Matematik

Trigonometri

17. maj 2014 af 123434 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

http://uvm.dk/~/media/UVM/Filer/Udd/Voksne/PDF11/110530%20AVU112MAT_D_opg.ashx

(2,3)

Har virkelig svært ved opgave (2,3)

Hvordan løser I den?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2014 af peter lind

Familien har brug for 4*18m3 vand årligt. sammenlign det med resultatet fra 2.2


Svar #2
17. maj 2014 af 123434 (Slettet)

Svaret i 2,2

75%=18m3

100%=18/75*100=24m3

(2,3)

Familien bruger 72 m^3

Det er ikke nok


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.