Matematik

bestem førstekoordinatet til punktet b

24. maj 2014 af lalala1122 (Slettet) - Niveau: A-niveau

har vedhæftet opgaven, har kun lavet a


Svar #2
24. maj 2014 af lalala1122 (Slettet)

forstår det ikke helt


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. maj 2014 af mathon

Find først ligningen for tangenten i (1,f(1)).


Svar #4
24. maj 2014 af lalala1122 (Slettet)

den giver 0.5*x+1


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. maj 2014 af mathon

Beregn
                    f(x) = 0,5·x+1       x ≠ 1


Svar #6
24. maj 2014 af lalala1122 (Slettet)

altså skal jeg solve eller definere den


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. maj 2014 af mathon

#6

              …det afgør du.
 


Brugbart svar (0)

Svar #8
24. maj 2014 af mathon

Define f(x)=x^3-5x^2+(15/2)x-2

       solve(0.5x+1=f(x),x) | x≠1


Svar #9
24. maj 2014 af lalala1122 (Slettet)

taaak, har lavet den 


Skriv et svar til: bestem førstekoordinatet til punktet b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.