Matematik

bestem byggegrundens omreds og areal, når x= 50 og y= 100

24. maj 2014 af lalala1122 (Slettet) - Niveau: A-niveau

For at finde omkredsen skal jeg ikk bare ligge alle x og y sammen og for at finde arealet skal jeg så dele den op i en trekant og firkant?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2014 af DON CARLOS (Slettet)

Jo!


Svar #2
24. maj 2014 af lalala1122 (Slettet)

nogle der kan hjælpe mig med b og c


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. maj 2014 af peter lind


Skriv et svar til: bestem byggegrundens omreds og areal, når x= 50 og y= 100

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.