Kemi

kemi opg

25. maj 2014 af 1256m (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der nogen der kan hjælpe mig med de her 2 opg

1. Opskriv tre forskellige strukturformler, der opfylder følgende:

Der er tale om en ligekædet alken

Molekylformlen er C6H12

2. Opskriv de 3 andre stoffer, der er isomerer med de tre strukturformler i a). Mindst én af disse isomerer er en cyklisk forbindelse.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2014 af mathon

1.
           C - C - C - C - C = C
                 hex-1-en

           C - C - C - C = C - C
                 hex-2-en

           C - C - C = C - C - C
                 hex-3-en


Skriv et svar til: kemi opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.