Matematik

Matematik STX A d. 22 maj

26. maj 2014 af lartpoutlart (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Er der nogle der vil tjekke om mine resultater er rigtige for opgavesættet (har ikke skrevet facit for alle opgaver) fra i torsdags (MA STX d. 22 maj).

1) x=1 og x=-3
2) siden DE er = 5
3) x=2,5
4) C(6,-2)  r=6
5) a=-11
6) ln(x2+7)+k
7) vinkel B = 64,521 grader og vinkel C = 35,479 grader
8) a) a=1,079 og b=370,38 b) 12580 c) M'(x)=469 som er væksthastigheden
10) a) y=0,5x+1 b) A=1,33
12) -812(x-25)-252(y+9)-615(z-16)=0 som så kan reduceres efterfølgende...-812x-252y-615z+27060=0

På forhånd tak. 

Desuden vil jeg spørge hvordan man skal lave opgave 13 og 14? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2014 af Heptan

1) Du bliver bedt om koordinatsættet til parablens toppunkt?

2) Korrekt

3) hvad med y?

4) Radius er rigtig, ikke centrum

5) Prøv igen

6) Korrekt


Svar #2
26. maj 2014 af lartpoutlart (Slettet)

1) læste opgaven for hurtigt igennem: koordinatsættet er (-1,-8)
3) Når ja - y=6
4) centrum er C(3,-1)
5) a=5


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. maj 2014 af Heptan

1) (-1;4)

3) x = 5 ... y = 6

4) korrekt

5) a = -5


Skriv et svar til: Matematik STX A d. 22 maj

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.