Kemi

Reaktionskinetik - Halveringstiden

30. maj 2014 af guli92 (Slettet) - Niveau: A-niveau

c) Bestem halveringstiden for A i blodet. Benyt bilag 2.

jeg har brug for hjælp til denne opgave. 

Mine løsninger giver ikke rationalt set mening for mig. 

Nogle som vil hjælpe?

Opgaven er vedhæftet


Svar #1
30. maj 2014 af guli92 (Slettet)

Jeg har også brug for hjælp til denne opgave: 

d) Bestem strukturen af B, idet begge spektre inddrages i argumenta- tionen. I IR-spektret skal der kun inddrages karakteristiske ab- sorptionsbånd over 1500 cm-1. Benyt evt. bilag 3.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2014 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2014 af mathon

    grafens hældningskoefficiet
    beregnes til

                          ln(a) = -0,1292

    hvor halveringstiden
    er
                         T1/2 = ln(1/2) / ln(a) = ln(1/2) / (-0,1292) = 5,365 h


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. maj 2014 af Heptan

#1 Ser ud som om der er en aromatisk carbonyl i IR-spektret, men H-NMR spektret er lidt uskarpt.


Skriv et svar til: Reaktionskinetik - Halveringstiden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.