Matematik

Reducér udtrykkene:

03. juni 2014 af Karare - Niveau: 10. klasse

Hej er der nogen er jer venner so m kan hjælpe mig med denne her matematik opgave please 

det haster og tak på forhånd... 

i kan se billedet... 

Vedhæftet fil: mat picture.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

Forlæng brøkerne til deres fællesnævner og sæt så på fælles brøkstreg og reducer tælleren.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juni 2014 af Heptan


Svar #3
03. juni 2014 af Karare

Hej Heptan jeg har en eget svære opgave og jeg håber at du kan hjælpe mig og du er en stor stjerne tak på forhånd... 

Vedhæftet fil:2.png

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Benyt kendte potensregneregler. Benyt, at an · am = an+m .


Svar #5
03. juni 2014 af Karare

ok kan du ikke forklare lidt nærmere og tak på forhånd min ven .. :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

Man ganger potenser med samme grundtal vedat beholde grundtallet og lægge eksponenterne sammen.

      a · a1/3 · a-2/3 = a1+(1/3)-(2/3) =


Svar #7
03. juni 2014 af Karare

hej min venner jeg vil nok mene at a1+(1/3)-(2/3) = er svaret 


Svar #8
03. juni 2014 af Karare

hvad så med den here opgave og tak på forhånd 

1,1x^2-0,88x=0,528


Brugbart svar (0)

Svar #9
03. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

#7

Det er jo muligt at reducere eksponenten  1 + (1/3) - (2/3) til 2/3 .


Brugbart svar (0)

Svar #10
03. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

#8

Det er en 2.-gradsligning. Beregn diskriminanten og beregn så rødderne.


Skriv et svar til: Reducér udtrykkene:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.