Matematik

Renter formel

04. juni 2014 af Redub (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har denne formel, men jeg kan ikke helt huske, hvordan det er, at jeg får "n" over på venstre side, så den bliver til 1/n.

Er der en der kan fortælle mig, hvordan det bliver gjort?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2014 af mathon

                              \frac{K_n}{K_o}=\left ( 1+r \right )^n              der opløftet i \frac{1}{n}  på begge sider giver

                              \left (\frac{K_n}{K_o} \right )^{\frac{1}{n}}= \left (\left ( 1+r \right )^n \right ) \right )^{\frac{1}{n}}

                               \left (\frac{K_n}{K_o} \right )^{\frac{1}{n}}= \left ( 1+r \right )^\frac{n}{n} \right )

                                 \left (\frac{K_n}{K_o} \right )^{\frac{1}{n}}= 1+r

      


Skriv et svar til: Renter formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.