Kemi
Kemi hjælp!
Hvordan kan man perspektivere øvelsen kvantitativ og kvalitativ analyse af natron til andre anvendelser af gær ved industriel produktion? :)
Svar #1
08. juni 2014 af mathon
Bagegær er i familie med de gærsvampe, som bruges til ølbrygning og fremstilling af vin. De hedder saccharomyces-arter, og ud over at omdanne kulhydrater til luft, kan de også omdanne sukkerarter til alkohol. I ølbrygning tilsættes gæren, mens vin typisk bliver til ved hjælp af de gærstammer, der findes naturligt på druerne.
gær
C6H12O6 (aq) ---> 2 C2H5OH (aq) + 2 CO2 (g)
ethanol
Svar #2
08. juni 2014 af Maria55555 (Slettet)
Ej tusind tak for din hjælp!!!
Ved du derudover hvordan jeg kan perspektivere øvelsen alkoholers egenskaber, til biokemiske processer, der finder sted ved produktionen af bioethanol? :)
Skriv et svar til: Kemi hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.