Matematik

Omkredsen af en ottekant

09. juni 2014 af SomethingSomewhere (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan finder man omkredsen af en ottekant, når jeg har arealet som det eneste? Arealet er 71,28m2


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. juni 2014 af mathon

i en regulær ottekant
gælder
                                      A=\frac{2}{1+\sqrt{2}}\cdot s^2
hvoraf
                                       s=\sqrt{\frac{A\cdot \left ( 1+\sqrt{2} \right )}{2}}=\sqrt{\frac{\left (71,28\; m^2 \right )\cdot \left ( 1+\sqrt{2} \right )}{2}}


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. juni 2014 af mathon

    omkredsen
                                       Omk=8\cdot \sqrt{\frac{\left (71,28\; m^2 \right )\cdot \left ( 1+\sqrt{2} \right )}{2}}


Svar #3
09. juni 2014 af SomethingSomewhere (Slettet)

Mange tak :)


Skriv et svar til: Omkredsen af en ottekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.