Matematik

proportionalitet

10. juni 2014 af hejhejhejhejhejhej12345 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej:)) jeg skal svare på følgende spørgmål: 

Gør rede for, hvordan man kan tænke på ligefrem proportionalitet som en lineær sammenhæng. Evt. også hvordan man kan tænke på ligefrem proportionalitet som en potenssammenhæng 

tak på forhånd:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

Ligefrem porportionalitet: y = a·x = a·x + 0 = a·x1 .


Skriv et svar til: proportionalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.