Matematik

Matematik A - Konstanten b i en potensfunktion??

12. juni 2014 af hejmeddiganonym (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Er der nogle der ved, hvorfor må ikke være negativ i en potens funktion? 

- Tak på forhånd :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2014 af mathon

Der er næppe nogen praktiske modeltilfælde
hvor b < 0 i
                              f(x)=y=b\cdot x^{a}         giver mening.

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. juni 2014 af SuneChr

# 0
y, b og x skal være positive.
Man har
log y  =  log b  + a·log x
hvor log-funktionen er defineret for alle positive y, b og x .


Skriv et svar til: Matematik A - Konstanten b i en potensfunktion??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.