Kemi

Kemi eksamen spørsmål hjælp

12. juni 2014 af GTuurk (Slettet) - Niveau: B-niveau

I øvelsen ’Kemiske reaktioners hastighed’ benyttes en 0,25 M HCl opløsning. Beskriv hvorledes en sådan opløsning kan fremstilles ud fra 0,5 L  4 M HCl opløsning.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2014 af mathon

                             \frac{\left ( 0,5\; L \right )\cdot \left ( 4\; M \right )}{V}=0,25\; M

                              V=\left (0,5\; L \right )\cdot \left (\frac{4\; M}{0,25\; M} \right )=8\; L

De 0,5 L  4 M HCl opløsning skal tilsættes ((8 - 0,5) L) = 7,5 L demi-vand.


Skriv et svar til: Kemi eksamen spørsmål hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.