Kemi

kemi

12. juni 2014 af inddd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle, som vil hjælpe mig med denne opgave?
Screen Shot 2014-06-12 at 14.46.57.png


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2014 af mathon

                        pKs-værdier er pH-værdier ved ys = 0,5.

                        y_s=\frac{1}{1+10^{pH-pK_s}}


Svar #2
12. juni 2014 af inddd (Slettet)

Jeg forstår det ikke skal jeg så bare isolere pKs i udtrykket? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2014 af mathon

pKs1 og pKs2 aflæser du i diagrammet ud for ys = 0,5.

Officielle værdier:
                                   nonandisyre (azelainsyre):   pKs1 = 4,3     pKs2 = 5,0


Skriv et svar til: kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.