Matematik

Bevis for nulpunkter i 2.gradsligninger

17. juni 2014 af crisronaldo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg er i tvivl om et bevis for nulpunkter, er det samme, som et bevis for andengradslignings løsningsformel


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2014 af mathon

2.gradsplynomiet  f(x) = ax2 + bx + c har kun nulpunkter, når d = b2 - 4ac ≥ 0,
hvilket er baggrundsviden
for:

2.gradsligningen
                               ax2 + bx + c = 0     har kun løsninger, når d ≥ 0
 


 



 


Svar #2
17. juni 2014 af crisronaldo (Slettet)

Jeg har en opgave der hedder: LAv et bevis løsningsformlen til andengradsligningen 

også en anden opgave der hedder: lav et bevis for andengradsligningens løsning. 

er det ikke det samme?? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. juni 2014 af mathon

2.gradspolynomium:


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. juni 2014 af mathon

2.gradsligningen:


Svar #5
17. juni 2014 af crisronaldo (Slettet)

Jeg har begge beviser, er bare i tvivl om jeg kommer til, at besvare opgaverne rigtig, da jeg ikke ved, om det er de samme opgaver, bare formuleret anderledes. 

Opgaverne er vedhæftet. :) 

Vedhæftet fil:m.PNG

Svar #6
17. juni 2014 af crisronaldo (Slettet)

Den anden opgave. 

Vedhæftet fil:k.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #7
17. juni 2014 af mathon

Det er jo samme indhold i begge links.


Svar #8
17. juni 2014 af crisronaldo (Slettet)

Ja, det er også det jeg tænker. De har bare formuleret spørgsmålene anderledes, så jeg kom lige lidt i tvivl. Men et bevis for løsningsformlen for andengradsligningen, kan besvare begge spørgsmål. Ikke også? 


Skriv et svar til: Bevis for nulpunkter i 2.gradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.