Kemi

Ækvivalenspunkt på titreringskurve

22. juni 2014 af Hijsa - Niveau: B-niveau

Hej,

Ved en syre-basetitrering hvad fortæller ækvivalenspunktet os så?

Er det der hvor der er ligevægt mellem syrekoncentrationen og basekoncentrationen? Eller der hvor pKs = pH eller noget i den stil?


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. juni 2014 af stargirl5 (Slettet)

I ækvivalenspunktet er stofmængden af syren= stofmængden af basen.


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. juni 2014 af Heptan

Halvvejs til ækvivalenspunktet (ad x-aksen) er pH = pKs for syren


Skriv et svar til: Ækvivalenspunkt på titreringskurve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.