Matematik

HJÆLP MED EKSAMENS STOF, HASTER!

22. juni 2014 af superfisk (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, brug for hjælp til matematik C-niveau - det haster! 

hvordan finder man højdebestemmelse af en retvinklet trekant ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juni 2014 af SuneChr

Om den retvinklede trekant ABC hvor C er ret, har vi
Areal  = 1/2·a·b  =  1/2·hc·c
hvor hc er højden fra C på hypotenusen.
Man har da

h_{c}=\frac{ab}{c}
 


Skriv et svar til: HJÆLP MED EKSAMENS STOF, HASTER!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.