Matematik

Koordinatsystemet

05. august 2014 af Evabager (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Vil I hjælpe med test 4.2 opgave 4 ? Det er antal enheder jeg ikke kan få til at passe, ellers er mit facit rigtigt. På forhånd tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. august 2014 af mathon

  benyt punktafstandsformlen for de to punkter

       P(x1,y1)   og  Q(x2,y2)

                           \left |PQ \right |=\sqrt{ \left (x_2-x_1 \right )^2+\left ( y_2-y_1 \right )^2 }


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. august 2014 af mathon

Afstandsenheden er længdeenheden e som valgt på koordinatsystemets akser.
e synes at være 0,5 cm.


Skriv et svar til: Koordinatsystemet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.