Matematik

Skønsmæssig beregning

14. august 2014 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: 9. klasse

12 stk boller ... Kun 8,95

1 bolle koster ca.... kr.

Hvordan regner jeg det ud?...?! Siger man 12 divideret med de 9 kr, eller..?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. august 2014 af SuneChr

ca. 9/12  kr = 0,75 kr


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. august 2014 af Hippocampus (Slettet)

1 bolles pris = 9 kr. / 12 boller = 0,75 kr. pr. bolle

Skriv et svar til: Skønsmæssig beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.