Matematik

omskriv regnestyker

17. august 2014 af nadja8a (Slettet) - Niveau: 8. klasse


jeg skal omskrive så mange forskellige regnestykker med tallene 14 og 21?? og de skal begge bruges i hvert regnestykke.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2014 af Heptan

spændende


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. august 2014 af Hippocampus (Slettet)

Formulér opgaven ordentligt. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. august 2014 af mathon

f.eks.

                       \frac{a}{14}+\frac{b}{21}     med fællesnævner 42

                       \frac{3\cdot a}{3\cdot 14}+\frac{2\cdot b}{2\cdot 21}=\frac{3a}{42}+\frac{2b}{42}=\frac{3a+2b}{42}


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. august 2014 af Heptan

tjahh


Skriv et svar til: omskriv regnestyker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.