Matematik

Lukket kurve/linje integrale

18. august 2014 af Ibo199 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Indlægget er præget af forsøg på fuld besvarelse af problemet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

Du har defineret vektorfunktionen

        F(x,y) = 2x·i - y·j (formodentlig),

        F(x,y) = [ 2x ; -y] = [ 2cos(t) ; - sin(t)], r = [cos(t) ; sin(t)] , dr = [-sin(t) ; cos(t)] dt ,

hvorfor

        F • dr = -3·cos(t)·sin(t) dt = - (3/2)·sin(2t) dt = - (3/4)·sin(2t) d(2t) ,

så integralet over et helt antal perioder er lig med 0.

Det er dog ikke korrekt med de ekstra i'er du har i nogle udtryk efter den første linie.


Skriv et svar til: Lukket kurve/linje integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.