Matematik

Omkreds med følgende oplysninger

24. august 2014 af sejr10 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan regner jeg omkredsen af trekant med følgende oplysninger?
Areal = 22,9
Vinkel B = 32,3 
Siden AB = 10,6
Højden fra c =  4,320755


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2014 af peter lind

Kald fodpunktet for højden for D. Se på trekant BCD. Det er en retvinklet trekant, hvor du kender hypotenusen  og en hosliggende vinkel. Brug reglen om sinus i en retvinklet trekant til at finde BC. Dernæst kan du bruge at arealet af en trekant er ½*produktet af 2 sider*sinus af mellemliggende vinkel


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2014 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: Omkreds med følgende oplysninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.