Matematik
Bestem a, så ligningen 2x^2 - 2x-4 = -x^2+2x+a har løsningerne -1 og 3
29. august 2014 af
serenabb (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Er der nogen der kan forklare mig helt for bunden og grundig forklaret i mellemretninger hvordan jeg løser denne opgave:
Bestem a, så ligningen 2x^2 - 2x-4 = -x^2+2x+a har løsningerne -1 og 3
Håber at en venlig sjæl vil hjælpe :)
Bestem a, så ligningen 2x^2 - 2x-4 = -x^2+2x+a har løsningerne -1 og 3
Håber at en venlig sjæl vil hjælpe :)
Svar #1
29. august 2014 af Andersen11 (Slettet)
Skriv et svar til: Bestem a, så ligningen 2x^2 - 2x-4 = -x^2+2x+a har løsningerne -1 og 3
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
