Matematik

Reducering af grænseværdi?

07. september 2014 af stef4905 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folkens. 

Jeg har fået stillet en opgave hvor jeg skal beregne grænseomkostningerne for et firmas salg, når 

a) x_0 = 40        og    b) x_0 = 100

Jeg har fået givet ligningen for grænseomkostningerne: 

O(x) = Omkostningerne i kr

x = Enheder


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2014 af SuneChr

Du kan jo ikke rigtig foretage dig noget uden at have forskriften for O som funktion af x.
a)  Har du O(x) indsætter du henholdsvis (40 + h) og 40 i stedet for x og ser derefter på
     differenskvotienten, som du har skrevet ovenfor.


Skriv et svar til: Reducering af grænseværdi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.