Matematik

komplekse talplan

08. september 2014 af BrainChild (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hej

jeg har følgende tal, som jeg skal indsætte i komplekse talplan:

1) 22/3 + 6/3i

2) 9/17+15/17i

3) -12 + 16i

den sidste er let nok at finde på tabellen, men jeg ved ikke hvordan jeg kan finde de første 2? :/


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Du kan jo omregne brøkerne til tilnærmede decimaltal og indtegne dem. 2 decimaler er sikkert fuldt tilstrækkeligt til tegnenøjagtigheden.

22/3 = 71/3 , 6/3 = 2 .


Svar #2
08. september 2014 af BrainChild (Slettet)

tak


Svar #3
08. september 2014 af BrainChild (Slettet)

9/17 + 15/17i

bliver det: 0,5 + 0,8i ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Da ikke til 2 dec, og heller ikke engang rundet af til 1 dec.


Svar #5
08. september 2014 af BrainChild (Slettet)

hvad bliver det så?:/ er lidt forvirret


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

9/17 = 0,53 (2 dec)   , 15/17 = 0,88 (2 dec) .


Svar #7
08. september 2014 af BrainChild (Slettet)

tak


Skriv et svar til: komplekse talplan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.