Matematik

Sæt faktor udenfor parentes

11. september 2014 af MiaBjerg10 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! kan ikke helt finde ud af at regne disse to ligninger ud, det man skal gøre er at sætte faktor udenfor parentes, håber i kan hjælpe :)..

 2*a*b-2*b*c^2 =

og 

20*a^2+12*a*b+16*a*c =


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2014 af mathon

                            2b·a  -  2b·c2  = ?(? - ?)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2014 af mathon

                              5·4a·a2  +  3·4a·b  +  4·4a·c = ?(? + ? + ?)


Svar #3
11. september 2014 af MiaBjerg10 (Slettet)

Var det det? :I


Svar #4
11. september 2014 af MiaBjerg10 (Slettet)

Hvordan kan du få den første til 2b?


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. september 2014 af mathon

                            2b·a  -  2b·c2  = 2b(a - c2)


Skriv et svar til: Sæt faktor udenfor parentes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.