Matematik

HJÆLP HASTER

14. september 2014 af Jukisa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens. 

Har brug for hjælp til de her to opgaver.

Opgave 1 

En trekant PQR har sidelængderne p=10, r=12 og q=15.

Er PQR retvinklet?

Hvis PQR ikke er retvinklet, hvad kunne p være lig med for at den bliver retvinklet?

Opgave 2 

Lad PQR være en trekant, hvor Q er retvinklet, P = 72 grader og q = 17.

Tegn en skitse af PQR og bestem de manglende sider/vinkler.

Tak på forhånd søde og rare mennesker


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2014 af mathon


Skriv et svar til: HJÆLP HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.