Matematik

Bestem x hvis y er 117

14. september 2014 af Mat19 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvilken formel skal jeg bruge hvis jeg skal finde x i en liniær lingning? jeg ved at y er 117, a er -4,2 og b er 42,4


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. september 2014 af 123434 (Slettet)

y=ax+b

117=-4,2x+42,4

74,6=-4,2x

74,6/-4,2=-4,2x/4,2

x=-17,76


Skriv et svar til: Bestem x hvis y er 117

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.