Matematik

Find konstanterne

22. september 2014 af nøddeb (Slettet) - Niveau: B-niveau

for a,b, og c får man funktionerne: 
f(x)= x^2 + ax + b og g(x) = cx-x^2 

De begge hat en fælles tangent i (1,0).. 

Hvordan finder jeg konstanterne???? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det vides så, at

        f(1) = g(1) = 0     og    f '(1) = g '(1)

hvilket giver tre ligninger til bestemmelse af a, b og c.


Skriv et svar til: Find konstanterne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.