Matematik

Forklar i hvilke tilfælde resultatet af en kubikrod bliver positivt, og hvornår det bliver negativt.

24. september 2014 af NMJ95 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Forklar i hvilke tilfælde resultatet af en kubikrod bliver positivt, og hvornår det bliver negativt. 

Nogen der kan forklare på en måde så jeg forstår det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Kubikroden af et reelt tal har samme fortegn som tallet selv.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2014 af 123434 (Slettet)

3√125=5

da 5*5*5=53=125

3√-125=-5

da -5*-5-5=-53=-125


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2019 af Sandrassssss (Slettet)

I hvilke tilfælde af resultatet af en kubikrod bliver positivtog hvornår den bliver negativt

Skriv et svar til: Forklar i hvilke tilfælde resultatet af en kubikrod bliver positivt, og hvornår det bliver negativt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.