Matematik

Hjælp! HASTER!

26. september 2014 af Rezwan9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven er vedhæftet.

Nogen, der kan fortælle mig, hvad jeg skal gøre her? Hvordan kan jeg bruge funktionen?

På forhånd, tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2014 af Hippocampus (Slettet)

Vedhæft opgaven. 


Svar #2
26. september 2014 af Rezwan9 (Slettet)

Her er opgaven:


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2014 af Hippocampus (Slettet)

Indsæt funktionsværdier for punkterne D og C og bestem også toppunktet. Du kan kontrollere, om funktionsværdien er højere end højden på bygningen, som er h = 8. 


Svar #4
26. september 2014 af Rezwan9 (Slettet)

Hvad er funktionsværdierne for D og C?


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. september 2014 af SuneChr

Du opstiller følgende betingelse:
"Bolden kommer over bygningen"  ⇔   f (10) > 8  ∧  f (25) > 8
Indsæt da henh.vis. x = 10 og x = 25 i forskriften for f .
Vi må så forudsætte, at vi regner med under"kanten" af bolden.
__________
# 7  Ja.


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. september 2014 af PeterValberg

#4 Koordinaterne til punkterne kan er givet i opgaveteksten:  C(25,8) og D(10,8)

du skal undersøge om:

f(10) > 8 og f(25) > 8

er dette tilfældet, så "smutter" bolden over bygningen uden problemer.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. september 2014 af PeterValberg

#5 Sune, mener du ikke

"Bolden kommer over bygningen"  ⇔   f (10) > 8  ∧  f (25) > 8

Ups, det havde du opdaget, men jeg skrev :-) 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp! HASTER!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.