Matematik

Differential regning

28. september 2014 af ryaan (Slettet) - Niveau: A-niveau

ANgiv en ligning for den tangent til parablen med ligningen y=2x^2, der har hældningskoeffincenten 2.

Har prøver lidt frem og tilbage men kan virkelig ikke løse den, er også kommet dårlig ind i det her nye emne.

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2014 af peter lind

Find f'(x) og løs ligningen f'(x0) = 2

Ligningen for tangenten til grafen for en funktion f(x) i (x0, f(x0)) er y = f'(x0)(x-x0)+f(x0)
 


Svar #2
28. september 2014 af ryaan (Slettet)

Ved overhovedet ikke hvordan jeg skal starte ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2014 af LeonhardEuler

#2

Nu må du lige ... :-) Hele opskriften er givet i #1.

Tag det første skridt : "Find f'(x)"


Skriv et svar til: Differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.