Matematik

Lineær sammenhæng.

05. oktober 2014 af Mat19 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Find lingingen for sammenhængen mellem x og y?

Et lav vokser 0,5 mm større hvert år. den er nu 32 mm i diameter. x er antal år og y er diameteren i mm. 

bliver det så bare 32=0,5x eller er det y=0,5x+32?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt.


Svar #2
05. oktober 2014 af Mat19 (Slettet)

hvad for en af dem?


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det sidste forslag, y = 0,5x + 32 .


Skriv et svar til: Lineær sammenhæng.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.