Matematik

Find x-værdi i: 17=(9x-14)/5

05. oktober 2014 af bertel98 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Som stående foroven, hvordan finder jeg X? Jeg har ikke rigtig fundet nogen generel metode til det i ligende tilfælde.


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. oktober 2014 af mathon

            Gang med 5 på begge sider.


Svar #2
05. oktober 2014 af bertel98 (Slettet)

Aaaahhhh. Så x=11?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2014 af mathon

       Nemlig!


Skriv et svar til: Find x-værdi i: 17=(9x-14)/5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.