Matematik

x ligning! HJÆLP

05. oktober 2014 af skolehjælp1234 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hei kloge mennesker! 

Opgaven lyder sådan:

Benzinmåleren i en lastbil viste 1/8 fuld. Der fyldes derefter 45 L benzin på tanken, og derefter viser måleren 3/4 fuld. Hvor meget rummer tanken? 

Gerne med udregning :) 

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2014 af mathon

                                       \frac{1}{8}V+\left ( 45\; L \right )=\frac{3}{4}V           x > 45 L

Beregn/isoler V.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2014 af mathon

                                       \frac{1}{8}V+\left ( 45\; L \right )=\frac{3}{4}V           V > 45 L


Svar #3
06. oktober 2014 af skolehjælp1234 (Slettet)

Tak! 


Skriv et svar til: x ligning! HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.