Matematik

Hvad skal x være?

05. oktober 2014 af poet (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan?? 

1-3(x+1)=4 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Gang ind i parentesen og isoler x.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2014 af piranja91 (Slettet)

1-3(x+1)=4       Gang ind i parentesen

1-3x-3=4          Reduceres

-2-3x=4            Læg 2 til på hver side

-3x=6                Gang med -1 på begge sider

3x=-6                Divider med 3 på begge sider

x=-2


Skriv et svar til: Hvad skal x være?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.